Fri Frakt Mer Än 1680kr

|

Prisgaranti Med 30 Dagar Öppet Köp

|

Snabb Leverans

Sverige
Hem   Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar i allmänna ordalag hur vi skyddar din information konfidentiell. Detta kommer att gälla för du lämnar till oss när du registrerar dig för någon av våra personuppgifter.

Vilken information samlar vi in?

De typer av personlig information vi samlar in från dig beror på situationen och vad du vill hämta från vår typ av tjänst. Till exempel när du vill köpa produkten från den här webbplatsen, kan vi samla information såsom ditt namn, e - postadress, leveransadress, faktureringsadress och andra uppgifter i samband med köpet.

Eftersom vi enligt lag är skyldiga att samtycka till ditt medgivande "känsliga uppgifter" samlas in, kommer vi att anta att du samtycker till insamlingen all den information som du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta något annat.

Hur samlar vi in ​​uppgifter?

När du besöker vår webbplats kan vi samla in din personliga information när du handskas med oss via vår hemsida eller kontakta oss när ni personligen. Vi kommer inte utan ditt medgivande samla in någon personlig information. Vi tror att när du slutföra de nödvändiga fälten via denna webbplats samtycker du till att underlätta transaktioner och tillstånd.

Hur vi använder din personliga information?

Vi samlar i allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:
1. För att underlätta ditt besök på vår hemsida, produkter och tjänster
2 För att kunna ge dig beställt från oss produkter
3 För att ge dig information om våra produkter och tjänster
4 Dina synpunkter på våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.

Viss personlig information som vi samlar in är som vi behöver för att kunna använda tjänsten för att korrekt identifiera. Andra typer av personlig information som vi samlar in hjälper oss utvecklare som använder våra tjänster, och deras intressen är en konfigurationsfil. Detta hjälper oss att erbjuda produkter för att möta behoven hos användare av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för sina datainsamlings ändamål eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion, du ändå ge dig, du köper produkten. Vi använder tredjepartsleverantörerför för oss att tillhandahålla tjänster som inbegriper entreprenören hanterar personlig information vi har. Till exempel har vi nu anställa en tredje part tjänsteleverantörer:

1. Tillhandahålla produkter som köps från denna webbplats
2 tillhandahåller elektroniska överföringstjänster, kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster

Din personliga informationssäkerhet

Vi kommer att hålla din personliga information, kommer vi inte ändra, hyra ut eller sälja. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att garantera säkerheten för någon information som vi har om dig. Personuppgifter kan antingen lagras i vårt datasystem i elektronisk form. Brandväggar, lösenord, anti - virus program och e-postfilter Acto att skydda all vår elektroniska information.

Ändringar av denna Integritetspolicy

Vi kan ändra denna Integritetspolicy som våra affärskrav eller ändras lagen. Alla ändringar av denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår hemsida, så kan du besöka denna sida regelbundet för att säkerställa att du har vår senaste sekretesspolicy.

Lös dina problem

Om din personliga information är hur man samlar in och användning har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer så snart som möjligt för att svara på din fråga eller klagomål.
ANMÄL DIG TILL VÅRT KONTONUMMER   SPARA UPP TILL 40%-60% RABATT
Copyright © 2022 www.salomonskorrabatt.com. Powered by Salomon Skor Butik