Fri Frakt Mer Än 1680kr

|

Prisgaranti Med 30 Dagar Öppet Köp

|

Snabb Leverans

Sverige
Hem   Frakt & Retur

Frakt & Retur

Internationella order:
Alla internationella tjänster vi använder den internationella expressleverans. Vi ansvarar för sjöfarten. Normalt kommer varorna att skickas ut 2-3 dagar efter mottagen beställning. Låt 5-10 arbetsdagar från avsändandet. I mars kan ytterligare förseningar i september, på grund av Posten och seder i hög efterfrågan och hög belastning.

Total Leveranstid
Det är lika med behandlingstiden plus emballage tid och leveranstiden.

Handläggningstid (6 timmar)
Från vår mottagit din beställning, vi börjar din beställning packat denna gång, två arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar sekundära), så din beställning tittat på, din betalning bekräftats, att se till att leveransadressen är korrekt, samla de objekt som du köper .

Pack tid (12 timmar)
Din beställning kommer att skickas till vår leveranspartner dagen för förpackning eller senast nästa dag.

Leveranstid (3-5 dagars leverans)
Det kräver rederierna att köra bil eller flyga ditt paket till din tid.

notera:
När godsmottagningen och undertecknat varorna måste kontrolleras noggrant för att avgöra om det är perfekt eller inte; Du ska skicka, inte undertecknat, vi tror att om det finns några skador; Vi hjälper dig att ta itu med! Men om den mottagande och signering sade att återigen det finns några problem, vi är generellt oansvarigt!
1, om den är bruten, dörr till dörr, öppna paketet för att kontrollera om poster som inte hålls well.If skifte, vänligen vägra att ta emot leveransen. När paketet automatiskt tillbaka till oss, kommer vi att bekräfta om skadan sker under transporten. I så fall kommer vi att skicka din förfrågan till din samma modell nytt utbyte eller full återbetalning av dina pengar.
2, om du vill returnera ditt paket har undertecknats, skicka ett mail till där ditt paket kan returneras till leveransadressen. Vi kommer att ha fel leveransadress reflux orsakas utan att våra kunder att stödja förslaget paketet är inte ansvarig för eventuella försummelser.

Spårning
Efter din beställning skickas kommer vi att ge dig, om det behövs, kan du spåra din beställning länk. Kontrollera din e-postlänk och spårningsnummer.
OBS: Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning numrerar, ha tålamod. En tid att ladda upp önskad budfirman.

Leverans fel eller misstag
För människor som inte är emot inom den totala leveranstiden för din paketkunder, kontakta ditt lokala postkontor direkt med ditt ID-kort eller andra giltiga handlingar och beställa informationskopia, kan du skriva ut när Logga in på ditt registrerade konto på vår hemsida.

Återgång politik

Återgång politik:
Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Du får varor 14 dagar från dagen för din returvaror har mottagits. Du måste skicka tillbaka varan för kontakt oss. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar i sitt ursprungliga skick.

AC:
När det finns en defekt eller ta emot skadade varor, utbyte inom 14 dagar efter utbytet av leveransdatumet vi kommer att acceptera omfattningen av den ursprungliga ordning, vilket gör att endast. Skicka e-post till oss för att få returtillstånd och oss eller din retur accepteras inte returadress. Alla objekt kan endast bytas mot ersättning till samma pris.
1, måste avsändaradressen att få en återbetalning erhållas från kundtjänst. Beställningsnummer måste anges på utsidan av paketet. Om ordernummer inte syns eller lämnas kan paket förloras eller återgå till din
2, följesedeln, ringa in de objekt som returneras (S). Var vänlig ange orsaken till returen.
3, förpackade varor firma. Om du inte har den ursprungliga följesedeln, göra följande information i din retur: Bill-till namn, adress och telefonnummer; Mottagarens namn, adress och telefonnummer; beställningsnummer; orsaken till returen.
4 För din egen säkerhet rekommenderar vi att alla returer tillbaka till oss genom en spårbar postservice. Vi är inte ansvariga för förlust eller skada på skeppas tillbaka.
5, notera att kunden är ansvarig för hela utbytesprocessen transportkostnader.

För Annullering:
Om du vill annullera din beställning, måste du skicka ett mail till oss omedelbart. 20% avbokningsavgift gäller. De flesta order inom 1-2 dagar från orderdatum utfärdas. Leveransorder kan inte återkallas.
ANMÄL DIG TILL VÅRT KONTONUMMER   SPARA UPP TILL 40%-60% RABATT
Copyright © 2022 www.salomonskorrabatt.com. Powered by Salomon Skor Butik